Tjera

Vdes në vend mësuesja pasi piu alkool për herë të parë

Një mësuese që piu një gjysmë shishe vere me shoqe në oborrin e pasmë të saj vdiç në vend.


Gillian Howe, 46 vjeçare, pati marramendje para se të binte pa ndjenja pas një ndeje të mirë me një kolege të saj.

Përkundër përpjekjeve të shumta të mjekëve emergjentë që erdhën me shpejtësi në shtëpinë e saj, Gillian nuk u arrit të kthehej në jetë dhe u shpall si vdekur pasi u dërgua në spital.

Vdekja e saj u përshkrua nga të afërmit e saj si një ngjarje tragjike.

“Kjo nuk di I ndodhte dikuj që është mësuar duke pirë alkool”, tha njëri prej mjekëve.


Gillian njihej se nuk pinte thuajse asnjëherë alkool madje as në festa familjare.

Mjekët rranë në përfundim se alkooli shkaktoi vedkjen e hershme të mësues së shkollës së ulët në Angli.