Tjera

A ishte kjo nusja më e çuditshme në Kosovë?

Rudina Xhaferi është artiste multidimensionale. Rudina bënë art eksperimental dhe pamja e saj e jashtme bënë shumë përshtypje, shkruan “Kosovarja”.


Xhaferi pikturon, dizajnon, është ligjëruese në fakultet dhe konsiderohet si një nga femrat më konceptuale në vend.

Dhe, e kuptueshme që edhe në ditën më të rëndësishme të jetës së saj do të dukej krejt unike.

Rudina është martuar prej vitesh dhe është nënë e lumtur e një djali./Kosovarja/